- Prijslijst

Soorten behandelingen en de prijzen:

Een basisvoetbehandeling voor het knippen, freezen en schoonmaken van de nagels (inclusief schimmelnagels). Aansluitend worden uw voeten met een voetencrème of -zalf ingesmeerd. Kosten: 20 euro.

Een basisvoetbehandeling voor het verwijderen van eelt en likdoorns. Aansluitend worden uw voeten met voetencrème of -zalf ingesmeerd. Kosten: 20 euro.

Een uitgebreide voetbehandeling voor zowel het behandelen van nagels als het verwijderen van eelt en/of likdoorns. Kosten: 25 euro.

Een cosmetische voetbehandeling waarbij uw voeten een scrub-behandeling en een voetenmasker krijgen. Daarna krijgt een heerlijke ontspannende voetmassage. Kosten: 25 euro.

Bij een combinatie van één deze behandelingen ontvangt u 5 euro korting op de totale behandeling. 

Wilt u na afloop van uw behandeling een heerlijke ontspannende voetmassage? Dat is uiteraard ook mogelijk voor een extra bedrag van slechts 11 euro!

Er zijn ook deelbehandelingen mogelijk (zoals bijvoorbeeld voor het verwijderen van likdoorns, kloven, schimmelnagels of ingroeiende nagels). Deze kosten 18,50 euro

Nagelreparatie d.m.v. LCN Wilde Pedique waarbij een grote teennagel wordt gecreëerd met een mooi cosmetisch resultaat. Kosten: 18 euro.

Ook is het mogelijk om de nagels te laten lakken met 3 lagen. Dit kost 7 euro (eigen nagellak) of 10 euro (nagellak van de salon). 

Cadeaubon

U kunt voor iemand een cadeaubon aanschaffen voor een behandeling in de praktijk. Deze wordt mooi verpakt zodat het een leuk geschenk is!

De bon is geldig tot 1 jaar na uitgifte.

Prijslijst

Producten


U kunt in de praktijk diverse producten aanschaffen zoals anti-schimmel lotion en voetenzalf. De prijzen hiervan variƫren van 5 tot 15 euro.