- Mijn specialiteiten

Mijn specialisaties

Als gediplomeerde pedicure – en lid van brancheorganisatie ProVoet – heb ik me na de opleiding verder verdiept in enkele specialisaties. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Ontspannende voetbehandeling

Na het reinigen van de voeten, krijgen uw voeten een scrub-behandeling en vervolgens een voetenmasker (15 minuten).Tot slot krijgt u een ontspannende voetmassage. De behandeling duurt circa 35 minuten

Ontspannende voetbehandeling met voeten-bubbelbad

Na het reinigen van de voeten, ondergaat u een voeten-bubbelbad en vervolgens krijgen uw voeten een voetenmasker. Tot slot krijgt u een ontspannen voetmassage. De behandeling duurt ca. 35 minuten.

Nagelreparatie

Op uw nagel wordt (m.n. bij een schimmelnagel of bij een gescheurde nagel) wordt gel aangebracht over uw eigen nagel heen zodat uw nagel er weer uitziet als nieuw!

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.